Rólunk

Agrostar Kft > Rólunk

“A virág, de még a gyümölcs is csak a kezdet. A magban rejlik az élet és a jövő.”

Marion Zimmer Bradley

Az Agrostar Vegatables Kft. 2012-ben kezdte jelenlegi működését, mely azóta is megállás nélkül bővül, mind területileg, mind pedig innovatív technológiáiban. Kecskemét külterületén található telephelyünk, egy 2500 négyzetméteres csarnokkal, melyben a minőségi munkát 5 hűtőkamránk (közel 1000 négyzetméter hűtött felület), csomagoló gépeink széles skálája, dolgozóink szaktudása, valamint az IFS minőségbiztosítási rendszerünk garantálja.

Cégünk zöldség gyümölcs termékek importjával és exportjával egyaránt foglalkozik, és elsősorban hazai, valamint külföldi üzletláncokkal áll napi kapcsolatban. Amíg a nyári szezonban elsősorban a hazai termékek exportja, úgy a téli időszakban az import termékek belföldi értékesítése teszi ki forgalmunk döntő hányadát.

Csapatunk azon igyekszik, hogy a vállalat szortimentjébe tartozó zöldség és gyümölcs termékek minőségi formában érkezzenek meg  a családok konyháiba. Magyarország, Románia és Németország egyaránt az Agrostar Vegetables Kft. dolgozóinak szorgos munkájának “gyümölcsét” választja napról-napra.